Blackjack strategie

We hebben het al eerder gezegd Blackjack is een strategisch spelletje. Het is belangrijk dat je weet wanneer je wel of niet een kaart pakt. Als je dit goed onder controle hebt kan je ver komen. Als je gaat spelen is ons advies om te kiezen voor een Blackjack strategie. Je kan je verlies dan zoveel mogelijk beperken en proberen een leuke winst te behalen. Er zijn verschillende strategieën die je kan gebruiken en wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Gebruik een tabel als blackjack strategie

Een Blackjack strategie die we veel voorbij zien komen is de tabel. Dit is een tabel die aangeeft wanneer je een kaart moet pakken of moet wachten. Er is een speciaal tabel gemaakt op basis van de standaard versie. Dit is dus met 5 decks en één zichtbare kaart van de dealer. Als je een ander spel speelt moet je een andere Blackjack strategie gebruiken.

 

Martingale

Martingale is eigenlijk geen strategie voor het pakken van kaarten, maar voor het inzetten. Je kan deze Blackjack strategie combineren met bijvoorbeeld de Martingale. Bij Martingale verdubbel je de inzet bij verlies. Bij winst begin je weer met je start inzet. Stel je zet € 20 in. Je verliest en je zet de volgende ronde € 40 in. Je verliest opnieuw en je zet de volgende ronde € 80 in. Je wint en dit keer krijg je € 160. Je winst is nu € 20. Zolang je qua budget kan blijven verdubbelen win je altijd.

Kaarten tellen

Een Blackjack strategie die eigenlijk al jaren verboden is kaarten tellen. Dit werd onmogelijk gemaakt door met meerdere decks te spelen. Tegenwoordig kan je online kiezen voor single deck. Hierdoor is de Blackjack strategie met kaarten tellen weer mogelijk. Je weet dat er 52 kaarten in het deck zitten en door te tellen welke er geweest zijn krijg je een idee welke er nog over zijn. Je kan zo een kansberekening maken welke kaart er misschien komt. Deze Blackjack strategie is zo succesvol dat hij in het fysieke casino verboden is!

Privacy Policy